INGREDIENTS
Filet de porc /(500g aprox.)
1 Ceba
1 Gra d'all
200 ml de Pedro Ximénez
250 ml de caldo
1 cullereta de maizena
Oli, sal, pebre
ELABORACIÓ
Tallem el filet en medallons de 2cm de gruix, salpebrem. Els marquem en una paella, amb oli, fins que estiguin daurats. Reservar.
Abaixem el foc i sofregim la ceba tallada en juliana i l'all laminat. Quan estigui transparent afegim el vi i deixem reduir. Incorporem 125ml de caldo i ho triturem tot.
Tornem a posar la salsa a la paella o cassola, col·loquem els medallons i deixem coure uns 3-4 minuts.
Per espessir la salsa. dissolem una cullereta de maizena en 125ml de caldo fred i ho incorporem a poc a poc fins obtenir la consistència que volem. Rectificar de sal i pebre.
Podem acompanyar amb unes patates fregides a daus.
Font: annarecetasfaciles