14 d’abril del 2019

Cuixes de gall dindi

INGREDIENTS

4 cuixes de gall dindi
60 gr de porro
90 gr de pebrot verd italià
180 gr de pebrot vermell
100 gr de ceba
2 pastanagues
2 grans d'all
1 got mesurador de tomàquet natural triturat
oli
1 got mesurador de vi blanc
1 fulla de llorer
julivert picat
1 cullereta de pebre vermell dolç
1,5 got mesurador d'aigua
sal
pebre

ELABORACIÓ

Salpebrar les cuixes i reservar.
Escalfar una mica d'oli a la cubeta, "fregir", picar les verdures i afegir junt amb el tomàquet, vàlvula tancada, menú "guiso", mitja pressió, 140º, 4 minuts.
Afegir les cuixes, el vi blanc, llorer, julivert picat, pebre vermell i donar un bull, destapat, en menú planxa o fregir. Afegir l'aigua, 1 cullereta de sal i pebre, tapar, vàlvula tancada, menú "guiso", mitja pressió, 140º, 30 minuts.
Treure les cuixes, triturar les verdures fins obtenir una salsa ben fina.

Font: La Juani de Ana Sevilla