31 de març del 2019

Tarta Sacher II

INGREDIENTS

6 Ous L
120 gr de mantega
120 gr de xocolata cobertura 70%
120 gr de farina
200 gr de sucre

ELABORACIÓ

Separem les clares i els rovells. Batem les clares amb una punta de sal, a velocitat mitja durant 4 minuts. Afegim la meitat del sucre, i continuem batent a velocitat alta durant 4 minuts, aproximadament, fins que les clares muntades no caiguin del bol al girar-lo. Reservem.
Fonem la xocolata al microones, afegim la mantega i barregem bé. Reservem.
Batem una mica els rovells i afegim la resta del sucre, continuem batent fins obtenir una crema. Incorporem la xocolata amb l'ajuda d'una espàtula amb moviments envolvents. Afegim una part de les clares muntades i les integrem. Afegim la meitat de la farina, tamisada, remenem i quan estigui integrat afegim una mica més de clares, remenem, afegim la resta de la farina, i quan estigui integrat afegim una mica més de clares, i finalment ho posem al bol que tenim la resta de clares i remenem.
Posem la massa en un motlle de 20cm x 7cm d'alçada. No engreixar les parets del motllo (perquè pugi bé).
Fornejar 42 min aprox a 180ºC. Deixar refredar 10 minuts i desmotllar.


FARCIT - COBERTURA

Tallar el pastís per la meitat, untar amb la melmelada de albercoc.
Fondre la xocolata al microones, afegir la mantega i barrejar fins que estigui tot integrat.   Abocar per sobre del pastís.


Font: Quiero Cupcakes