21 de setembre del 2014

Panets de viena


Recepta de Comarca Rural . Es gairebé igual que la de Panets de llet.

INGREDÏENTS

500 grs de farina de força
250 ml. de llet
25 grs. de llevat fresc
60 grs. de mantega
40 grs. de sucre
10 grs. de sal
2 ous
sal

ELABORACIÓ

Posem la farina en el bol, el llevat esmicolat, la mantega, el sucre, la sal, els ous i la llet. Amassar un 10 minuts a velocitat mínima.
Fem una bola i deixem reposar 1h, en un bol cobert amb un drap.
Posem la massa en el marbre enfarinat, traiem una mica l'aire i fem porcions de 60 grs. aprox. Formem rectangles i donem forma de barreta o panet rodó. Posem en una safata per anar al forn, deixant espai entre ells. Tapar amb un drap i deixar llevar 1h.
Pintar els panets amb un ou batut o llet. Fornejar 10-12 minuts a 180ºC.(forn pre-escalfat a 200ºC).
Deixar refredar sobre una reixeta.