8 de desembre del 2013
Gelat de mandarina amb sopa de xocolata blanca
GELAT DE MANDARINA (font: la cuina de casa )
INGREDIENTS:
500 ml. de suc de mandarina
pell ratllada de 1 mandarina
125 gr. de sucre
2 ous
25 gr. maicena (farina de blat de moro)
ELABORACIÓ:
En un cassó posem a escalfar el suc, la pell de mandarina i el sucre. Mentre batrem els ous, afegirem la maicena i remenem bé, tot seguit ho afegirem al cassó.
Quan arrenqui el bull ho retirem del foc i ho deixem refredar.
Ho posem en un tupper i ho deixarem al congelador 1hora aprox. Després a la geladora uns 30 minuts. I altre vegada al tupper i al congelador.
SOPA DE XOCOLATA BLANCA
INGREDIENTS:
250 ml. de nata per muntar
120 ml. de xocolata blanca per desfer
1 iogurt natural, millor si és grec
ELABORACIÓ:
Possem a escalfar un cassó amb la nata, afegim la xocolata trossejada i remenem fins que la xocolata quedi desfeta; retirem del foc, deixem refredar i afegim el iogurt, remenem bé. Deixem fredar i guardem a la nevera fins l'hora de servir-ho.
PRESENTACIÓ DEL POSTRE
Posem unes cullerades de sopa en una copa i una bola de gelat.