18 de novembre de 2013

panets d'espelta ecològica integral

Recepta de webosfritos.


INGREDIENTS

500 gr. de farina integral d'espelta ecològica
300 gr. d'aigua
10 gr. de sal
15 gr. de llevat fresc

ELABORACIÓ

Posem la farina en un bol, desfem el llevat per sobre i barregem. Afegim l'aigua poc a poc mentre anem barrejant. Deixem reposar uns 10 minuts i afegim la sal. Amassar uns 6 minuts a velocitat 1 en la KW, o uns 15 minuts si es fa manualment.
Fer una bola i posar-la en un bol, tapem amb paper film transparent i deixem llevar uns 2 hores.
Un  cop ha llevat, amassem una mica, fem un cilindre i tallem la massa en trossos de 100 gr. cada un. Donem forma allargada o rodona. Deixem reposar en una safata fins que augmenti el seu volum. Enfarinem un drap i tapem els panets.
Pre-escalfem el forn a 250ºC, on haurem posar una safata d'aigua per obtenir vapor. Abans de posar els panets abaixem el forn a 220ºC, fem uns talls als panets i fornegem uns 20 minuts.
Deixem refredar en una reixeta,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada