16 d’agost del 2012

Pastís de xocolata



Recepta adaptada de Sweetapolita.
El resultat ha estat molt bó, el café li dona un toc diferent.








INGREDIENTS

90 grs. de farina
137.5 gr.  de sucre
30 gr. de cacau en pols
3 gr. de bicarbonat
3 gr. de llevat en pols
2.5 gr. de sal
37.5 gr. d'oli vegetal
70 gr. de mantega
65 ml de café fort (calent)
1 ou batut
7.5 ml aroma de vainilla

PREPARACIÓ

Tamisem tots el ingredients secs i els posem al bol de la batedora. Afegir la resta de ingredients i batre uns 2 minuts a velocitat mitja.  Abocar la massa al motlle i coure al forn uns 30 minuts a 180ºC. Deixar refredar i decorar.

TOPPING

Barrejar 75gr. de  mantega pomada amb 100gr. de sucre glass i 2 cullerades de llet fins obtenir una crema. Afegir una mica de sirop de maduixa o colorant vermell.