Recepta del blog Tentaciones.
INGREDÏENTS:
200 gr. de galetes Digestive o tipus Maria
80 gr. de mantega
1 cullerada de llet
500 ml. de nata per muntar
1 tarrina de formatge fresc (uns 200gr.)
1 sobre de gelatina de maduixa o de llimona
250 ml. d'aigua
6 cullerades de sucre
puré de maduixes o sirop de maduixa
o suc de 1 llimona
ELABORACIÓ BASE:
Trinxar les galetes i barrejar-les amb la mantega i la llet. Posar aquesta pasta al fons del motllo formant la base del pastís. Podem coure la base uns 10 minuts al forn a 180ºC, o posar-la a la nevera mentre fem el farcit.
FARCIT:
Escalfem 250ml d'aigua amb 3 cullerades de sucre, quan comenci a bullir parem el foc, afegim la gelatina de maduixa** i remenem bé. Reservem un gotet de gelatina per fer la cobertura. A la resta afegim un puré de maduixes o sirop de maduixa.
Muntem la nata amb el formatge i 3 cullerades de sucre. Incorporem la gelatina remenant suaument. Aboquem la crema sobre la base de galetes i cap a la nevera.
Quan estigui una mica quallat podem abocar-hi la gelatina reservada i altre cop cap a la nevera.
** DE LLIMONA: Afegirem gelatina de llimona i el suc de 1 llimona