25 de març del 2012

DONUTS-BRIOIX

Aquesta és una de les receptes que tenia pendents d'entrar, no tinc anotat de quin blog la vaig treure.

INGREDIENTS:

180 ml de llet
3 ous mitjans o 2 XL
60 gr. de mantega pomada
70 gr. de sucre
410 gr. de farina de força
35 gr. de llevat fresc
1 cullerada de sucre vainillat
1 pessic de sal

ELABORACIÓ:

Batre els ous amb una mica de sal i el sucre, afegir la mantega, la llet i el llevat. Després afegir la farina poc a poc, fins obtenir una massa i amassar durant uns minuts.
Estirar la massa amb un corró, aprox. 1 cm de gruix. Tallar formant cercles i posar en una safata pel forn, sobre paper vegetal. Tapar amb un drap de cuina i deixar llevar 1 hora.
Escalfar el forn a 180ºC i coure uns 10-15minuts, fins que estiguin dauradets.
Deixar refredar i decorar amb glassa.