22 de gener del 2012

PASTÍS DE COCO I XOCOLATA

Volia fer una recepta amb coco i he trobat aquest pastís combinat amb xocolata que m'ha semblat perfecte.
La recepta és de Tentaciones i Canecositas.



INGREDIENTS:

200 gr. de farina
4 ous
100 grs. de coco
125 grs. de xocolata per fondre
25 grs. de mantega
1 cta. sucre vainillat
1 sobre de llevat
100 ml. oli de girasol
180 grs. de sucre
60 ml. de llet
sal

PREPARACIÓ:

Primer enfarinem el motllo on courem el pastís, una mica de mantega, farina i sucre. I començarem a escalfar el forn a 180ºC.

Desfem la xocolata i la mantega al bany maria o al microones. Reservem.

Separem les clares i els rovells. Montem les clares a punt de neu amb una mica de sal i reservem.
Montem els rovells amb el sucre.  Afegim l'oli, la llet, el sucre vainillat, la farina, i el llevat. Tot seguit incorporem les clares muntades amb moviments envolvents.

Separem la massa en dos parts, a una afegirem la xocolata i a l'altre el coco ratllat. Barrejar bé.
Posem la massa de xocolata al motllo i ho deixarem refredar a la nevera (uns 5 minuts).
Després aboquem la massa de coco a sobre i cap al forn uns 35 minuts (10 minuts abaix i 25 adalt i abaix).

Deixar refredar i decorar al gust, fideuets de xocolata, sucre glass,...