20 de gener del 2019

Cuixetes de pollastre al vi negre (Olla GM)

Recepta del blog La Juani de Ana Sevilla.


INGREDIENTS

8-10 cuixetes de pollastre
150 gr. ceba
75 gr. pebrot verd
100 gr, pebrot vermell
3 grans d'all
1 pastanaga
1 fulla de llorer
1 cta. espècies (orenga, farigola, alfàbrega
mig got mesurador de tomàquet natural triturat
1,5 got de vi negre

ELABORACIÓ

Escalfar una mica d'oli en menú "freir" durant 15 minuts, quan comenci a descomptar, afegim les cuixetes salpebrades, la ceba, els pebrots, alls i pastanaga (tot trossejat), remoure de tant en tant, fins que acabi el temps.
Afegir el tomàquet, llorer, herbes, vi negre i sal, evaporar sense tapa uns 5 min, menú "freir", 130º.
Tapar i tancar la vàlvula, menú "guiso", 15 min, mitja pressió.
Treure el pollastre i el llorer i triturar la salsa. Tornar a posar el pollastre a la cubeta i fer bullir uns minuts.