28 de juny del 2016

Victoria Sponge Cake

Ingredients

225 gr. de mantega sense sal
225 gr. de sucre
4 ous L
225 gr. farina de reposteria
1 cullereta aroma de vainilla
2 culleretes de llevat
3 cullerades de llet semidesnatada

Elaboració

Pre-escalfar el forn a 180º.
Posem la mantega en un bol i batre una mica, afegir el sucre i batre a velocitat mitja.
Afegir els ous un a un. Tot seguit afegir la farina i el llevat, previament tamissat.
Abocarem la massa en un motlle de 18cm, aplanar amb una espatula.
Fornejar 50 minuts, treure'l del forn i deixar reposar 10min dins del motllo. Desmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.

* Si es vol decorar a l'endemà, l'embolicarem amb paper film transparent.

Decoració

Partir per la meitat i mullar amb almívar de vainilla (escalfar 50ml sucre i 50nl aigua), Untar les parts i tot el pastís amb mermelada de maduixa. Cubrir amb fondant.


Font: Lourdes cookies  /  Con corazón de azúcar.