20 de març del 2011

PASTÍS DE FORMATGE I XOCOLATA

Aquesta recepta la vaig veure a http://www.foodandcook.net (base) i http://www.cuinaperllaminers.com (farcit). Vaig canviar les quantitats, en base a la nata líquida que tenia.






INGREDIENTS:

 BASE:

1 Paquet galetes tipus Maria
60gr. mantega
1 cda. cacau en pols (Nesquik)
20 ml. llet


FARCIT:

200 ml. nata líquida
200 ml. llet
215 gr. formatge Philadelphia
135 gr. xocolata postres
50 gr. sucre

PREPARACIO:

Triturar les galetes i barrejar-les amb el cacau i la mantega desfeta fins formar una pasta; cubrir el fons del motllo amb aquesta pasta.

En un cassó, fem bullir la nata, la llet i el sucre, afegim la xocolata a trossets i remenem fins que quedi ben desfeta. Després afegim el formatge i remenem fins que no quedin grumolls, deixem bullir un parell de minuts.
Aboquem la barreja sobre la base i deixem refredar abans de posar-ho a la nevera.

Decorar al gust.

** Opcionalment vaig afegir un iogurt natural.
** Va quedar molt bó, però no tenia quallada i semblava una mus. El motllo no era desmontable i vaig tenir problemes per treure el pastís.