INGREDIENTS
50g farina avena
50g farina ametlla
15g farina coco
1 cullereta llevat en pols
2 ous
125g iogurt natural
1 cullereta pasta de vainilla
1/2 cullereta essència de taronja o ratlladura de taronja
50g eritritol + 1/2 cullereta sucralosa (= 70g sucre blanc)
Farcit:
50g formatge Philadelphia
25g formatge mascarpone
1 cullereta eritritol
1/2 cullereta pasta de vainilla
Cobertura:
Xocolata blanca
Colorant rosa o vermell
ELABORACIÓ
Posem tots els ingredients del pastisset en un bol i mesclem, repartim al motllo. Fornegem a 175º 15 minuts. Deixem refredar i desemmotllem.
Batem els ingredients del farcit, ho posem en una màniga pastissera amb boquilla i clavem en 3-4 punts per sota.
Per la cobertura, fonem la xocolata i banyem el pastisset.
Font: Megasilvita