1 d’octubre del 2023

Pastissets "Pantera Rosa"

 INGREDIENTS

50g farina avena
50g farina ametlla
15g farina coco
1 cullereta llevat en pols
2 ous
125g iogurt natural
1 cullereta pasta de vainilla
1/2 cullereta essència de taronja o ratlladura de taronja
50g eritritol + 1/2 cullereta sucralosa   (= 70g sucre blanc)

Farcit:
50g formatge Philadelphia
25g formatge mascarpone
1 cullereta eritritol
1/2 cullereta pasta de vainilla

Cobertura:
Xocolata blanca
Colorant rosa o vermell

ELABORACIÓ

Posem tots els ingredients del pastisset en un bol i mesclem, repartim al motllo. Fornegem a 175º  15 minuts. Deixem refredar i desemmotllem.
Batem els ingredients del farcit, ho posem en una màniga pastissera amb boquilla i clavem en 3-4 punts per sota.
Per la cobertura,  fonem la xocolata i banyem el pastisset.

Font: Megasilvita