250 g espaguettis
1 all
75 g passata de tomàquet ( o 700 g tomàquet fregit cassolà reduit) 75 g passata de tomàquet )
1 guindilla
oli
sal
Caldo de tomàquet:
250 g passata de tomàquet (o 50 g de tomàquet concentrat)
250 ml aigua (500 ml si es tomàquet concentrat)
ELABORACIÓ
Primer de tot mirem que els espaguettis quedin plans a la paella.
Elaborem el caldo de tomàquet, posem la passata o tomàquet concentrat en una olla, afegim una punta de sal i portem a bullir. Quan comenci a bullir, tapem i deixem a foc lent.
Posem oli a la paella, l'all sencer i la guindilla picada/aros. Quan l'all es comenci a daurar afegim els 75 g de passata. Remenem i col.loquem els espaguettis a la paella, torrem una mica i girem. Quan estiguin daurats anem afegim caldo de tomàquet poc a poc, a mida que la pasta el vagi absorbint (com si féssim rissotto). Anem movent els espaguetis.
Font: @superpilopi
@elcomidista