INGREDIENTS:
1 iogurt de llimona
1 mida pot d'oli
200 grs. de farina
200 grs. de farina
3 ous 250 grs. de sucre
1 sobre de llevat
Ratlladura de llimona
PREPARACIÓ:
En un bol posem els ous i el sucre, batem fins obtenir una pasta. Afegim el iogurt i l'oli, sense deixar de batre incorporem la farina, el llevat i la ratlladura de llimona. Posem la massa en un motlle rectangular i courem al forn uns 15 minuts a 200ºC. Deixar refredar sobre una reixa.
Partim per la meitat i untem amb melmelada de maduixa o "dulce de leche", tornem a ajuntar. Decorem amb buttercream i fondant.
Ratlladura de llimona
PREPARACIÓ:
En un bol posem els ous i el sucre, batem fins obtenir una pasta. Afegim el iogurt i l'oli, sense deixar de batre incorporem la farina, el llevat i la ratlladura de llimona. Posem la massa en un motlle rectangular i courem al forn uns 15 minuts a 200ºC. Deixar refredar sobre una reixa.
Partim per la meitat i untem amb melmelada de maduixa o "dulce de leche", tornem a ajuntar. Decorem amb buttercream i fondant.