4 de maig de 2013

Llobarro a la donostiarra

Ens han recomanat aquesta recepta i ha quedat molt bo.

INGREDIENTS:

2 Llobarros a filets
2 alls
sal
oli
bitxo o caiena



ELABORACIÓ:

Salem els filets i els courem en una paella amb l'oli calent, 5 minuts amb la pell amunt.
Després els posem en una safata untada amb oli, amb la pell a sota, i ho posem al forn, prèviament escalfat a 200ºC i courem uns 5 minuts.

Mentre es cou preparem la salsa. Filetegem els alls i els daurem en una paella (o cassoleta) amb oli i una bitxo o caiena.

Quan traiem el peix del forn , repartim la salsa per sobre.


1 comentari:

  1. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina