Aquesta recepta l'he vist en diversos blogs, i amb diferents tipus de presentació, tarta, gotets, bombons,... En aquest cas he seguit la recepta de "Ana en la cocina" i l'he adaptat per 4 gotets de iogurt.
INGREDIENTS:
39gr. xocolata negre
39gr. xocolata amb llet
39gr. xocolata blanca
200gr. nata per muntar
200gr. llet sencera
13gr. de sucre
1 sobre de quallada
PREPARACIÓ
Primer disoldrem 4gr. de quallada en 13gr. de llet i reservarem.
En un cassó, escalfarem 66gr. de llet, 66gr. de nata i el sucre. Quan comenci a bullir ho retirarem del foc i afegirem la xocolata negre. Un cop desfeta, abocarem la llet amb la quallada i tornarem a posar al foc fins que comenci a bullir, sense parar de moure. Repartirem la barreja en els gotets.
Farem el mateix amb la xocolata sense llet i la xocolata blanca, però no hi posarem sucre.
Deixarem reposar i quan estigui fred ho taparem amb paper film i cap a la nevera fins l'hora de servir. Decorar al gust.